top of page

Resultater - 2018

OM SÆSON 2018

2018 skulle være mit første år i 250 cc klassen, så allerede i efteråret 2017 fik jeg min første 250cc, som jeg derefter lå og trænede på inden sæsonen sluttede.

Da foråret kom, var vi klar til hvad vi troede, skulle blive et stille år, hvor vi skulle lære en masse nye ting, omkring nye speedway-cykler, nye motorer samt vi skulle lære en masse nye baner i Danmark at kende.

Vi startede ud med Danmarksmesterskabet (DM), som foregik over 12 afdelinger på forskellige baner i Danmark. Efter de 3 første afdelinger af DM havde jeg allerede kvalificeret mig til Nordisk mesterskab (NM) i Målilla i Sverige og til Europa mesterskabet (EM) i Randers.

Ved NM blev jeg nr. 4 hvilket jeg var rigtig stolt over, så tidligt på sæsonen. Ved EM i Randers blev jeg nr. 3 i semifinalen og kvalificerede mig til finalen, hvor jeg kørte mig til en flot 6. plads.

Med den placering havde jeg samtidig kvalificeret mig til verdensmesterskabet (VM).

Semifinale blev afviklet i Gdansk i Polen, hvor jeg blev nr. 6 og dermed gik videre til den store finale i Torun i Polen.

I selve VM finalen sluttede jeg på en flot 12. plads i et felt af kører med en del mere erfaring end jeg. Det var i det hele taget en kæmpe oplevelse, at være med til. Det gav mig samtidig mod og tro på, at jeg kunne gøre mig bemærket ved, at deltage i nogle åbne løb i udlandet.

I DM sluttede jeg på en samlet 3. plads, hvilket jeg også er meget stolt over. For at slutte et travlt år 2018 af, så kørte jeg et åbent individuelt løb i Torun i Polen, hvor jeg blev nr. 2. Jeg kørte et parløb i Jawa Cup i Pardubice i Tjekkiet, hvor min makker og jeg vandt løbet. Endelig kørte jeg endnu et parløb i Zielona Gora i Polen, hvor min makker og jeg også vandt det løb.

Det har været et meget stort og utrolig lærerigt år for hele teamet og jeg, og det har mest af alt udviklet mig meget og givet mig blod på tanden til at yde endnu mere og blive bedre til næste år.

bottom of page