Hvem er Rasmus ?

Jeg vil allerførst gerne starte med at takke dig, fordi du har taget dig tid at læse lidt omkring mig og den sport jeg er så interesseret i.

Det betyder meget for mig!

Mit navn er Rasmus Pedersen, jeg er 16 år og går i 10. klasse på Ringe Efterskole.

I min fritid kører jeg speedway, og det har min helt store interesse og det går jeg meget op i.

Interessen for speedway har altid været der, da min onkel er den professionelle speedwaykøre Peter Kildemand, der til dagligt kører både i Danmark, Sverige, England og Polen.

Jeg har altid set meget op til ham og jeg har altid haft og har stadig en god læremester i ham.

Jeg har selv kørt speedway siden jeg var 4 år, hvor jeg startede på PW 50cc, derefter har jeg kørt 85cc. Alle årene har jeg kørt i Fjelsted speedway klub.

2018 var mit første år på 250 cc, og oplevelserne og resultaterne har for alvor sat skub i min udvikling indenfor speedway, og det har virkelig givet mig gejsten og viljen til at ville satse stort fremover.

 Da corona i 2020 indtog hele verden og stort set alt i Danmark og NM, VM, EM 250 cc blev aflyst, valgte jeg at rykke op på den helt store 500 cc maskine et år tidligere end det ellers var meningen. 

Fra sommeren 2020 til sommeren 2021, skal jeg nemlig gå på Ringe Efterskole, hvilket jeg glæder mig til. 

Selvom det har været et mærkeligt  år indtil nu, har det virkelig rykket mig endnu mere at komme på 500 cc og givet mig lyst til at satse endnu mere. Det bliver kun mere spændende fra nu af.